egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Perbál SC – Piliscsaba SE 3-0 (0-0)

Perbál: Tóth J. - Miklósi B., Rimóczi Á., Kámán B., Pechter D. - Fenyőfalvi K., Fülöp L. - Barkóczi D., Kovács A., Járfás A.(Csorba Zs.,78. Percben) - Nagy G.
Gól: Fülöp L., Kovács A., Nagy G.

Felnőtt csapatunk vasárnap komoly derbi elé nézett, hiszen az „ősi rivális” Piliscsaba látogatott Perbálra. Ez a mérkőzés mindig komoly téttel bír, hiszen nagy ellenfele a két csapat egymásnak, és ezúttal Mi örülhettünk!

Az első félidőben perbáli mezőnyfölény volt, a vendégek ívelésekkel, hosszú labdákkal próbálkoztak. Nem volt egy túl eseménydús játékrész, 1-1 nagy ziccer akadt mindkét oldalon, de ezek kimaradtak, a félidőben 0-0.

A második félidőre kicsit „felpörgette” a mester a srácokat, aminek meg is lett az eredménye: az 55. percben Fülöp Lali értékesítette a Kovács Ati által kiharcolt tizenegyest, majd 3 perccel később Nagy Gabi szerzett gólt egy gyönyörű akció végén. A két gól után kicsit magukra húzták a csabaiakat a srácok, akik többnyire oldalszabadrúgásokkal, szögletekkel operáltak, de ezeket a lehetőségeket a remekül játszó védelem hatástalanította. 5 perccel a mérkőzés vége előtt aztán minden eldőlt: Kovács Ati lépett ki ziccerbe és gurított a hálóba, ezzel be is állítva a 3-0-ás végeredményt.

A sok hiányzó ellenére remekül teljesített a csapat, jár a fiúknak a gratuláció, a Piliscsabát legyőzni mindig nagy érdem! Úgy néz ki a srácok elkapták a fonalat, hiszen a legutóbbi 4 mérkőzésen 10 pontot szereztek (3 győzelem, 1 döntetlen), ami mindenképp figyelemre méltó! A hétvégén Tárnokra látogat a csapat, és ott is szeretnék begyűjteni a 3 pontot.

Hajrá Perbál!

Kistarcsai VSE – Perbál SC 0-2 (0-1)

Perbál: Tóth J.(Kreutz Á.,90.percben) – Mikósi B., Kámán B., Rimóczi Á., Pechter D. - Palányi P.(Barkoczi D.,41.p.), Szász H. - Eke M., Fülöp L., Járfás A. - Nagy G.
Gól: Fülöp L., Eke M.

Sérülések, eltiltás miatt foghíjas kerettel utazott szombaton Kistarcsára felnőtt csapatunk. Azonban amikor baj van, a srácok mindig odateszik magukat, és ez most nem történt másképp!

Óriási pályán, kevés helyzettel zajlott le az egész mérkőzés. Az első negyedórában mindkét csapatnak volt 1-1 nagy ziccere, de ezek kimaradtak. A 23. percben szabadrúgáshoz jutottunk, és jó 25 méterről parádésan tekert Fülöp Lali a bal felső sarokba. A szünetig már nem alakult ki komolyabb gólveszély, így egy gólos előnnyel várhattuk a második játékrészt.

A remek második félidei kezdés szinte a csapat védjegyévé vált: a 48. percben Eke Máté szánta el magát lövésre 30 méterről, és a labda a léc alatt kötött ki, 2-0. A hátralévő időben visszább húzódtunk, őriztük kétgólos előnyünket. A Kistarcsa nem tudott kialakítani nagyobb gólhelyzetet, ezért dicséret jár a védelmünknek, ezúttal mindenki remekül játszott hátul. Gratuláció a csapatnak, értékes 3 pontot hoztunk el Kistarcsáról!

Vasárnap az ősi rivális Piliscsaba látogat Perbálra, igazi rangadó elé nézünk, érdemes lesz megtekinteni az összecsapást 16:30-tól!

Hajrá Perbál!

Perbál SC – Péceli SSE 1-1 (1-0)

Perbál: Tóth J. - Székely B.(Barkoczi D.27.perc), Rimóczi Á., Kámán B., Pechter D. - Szász H.(Fenyőfalvi K.,61.p), Eke M. - Veréb T.(Miklósi B.,78.p), Fülöp L., Járfás A.(Palányi P.,73.p) – Nagy G.
Gól: Járfás A.

Vasárnap a Pécel csapata látogatott hozzánk. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás, hiszen a két csapat ugyanannyi pontot szerzett eddig a bajnokságban, ráadásul az őszi mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. Most is így történt...

A mérkőzés elején rögtön kiderült, hogy a vendégek a védekezésre helyezik a hangsúlyt, hiszen támadóik is csupán a saját térfelük körívéig merészkedtek előre. Ennek megfelelően perbáli mezőnyfölény alakult ki, jöttek a helyzetek is, ám egy hiba után az ellenfél kapott büntetőt. A tizenegyest azonban Tóth Józsi kivédte, és ezt meg is hálálták neki a srácok: a 34.percben egy szép akció végén Jafi góljával 1-0! A szünetig 2 óriási helyzetünk ellenére nem változott az eredmény.

A második játékrész fordítottja volt az elsőnek: a Pécel birtokolta a labdát, ők irányítottak, de fölényük meddő volt. Mi a kontrákat részesítettük előnyben, újabb 2 „ajtó-ablak” ziccer maradt ki, és ezek az elszalasztott lehetőségek megszokták bosszulni önmagukat: a 90.percben egy szöglet utáni kavarodás követően a játékvezető újfent büntetőt ítélt a vendégeknek. Joke ezúttal nem tudott hárítani, így az utolsó pillanatban vesztettünk el két pontot. Nagy kár érte!

Szombaton Kistarcsára látogat csapatunk, bízunk a pontszerzésben!

Hajrá Perbál!

Pomáz ICO SE – Perbál SC 1-5 (1-2)

Perbál: Tóth J. - Székely B., Rimóczi Á.,Miklósi B.,Pechter D. - Eke M.,Szász H., - Kovács A.,Fülöp L.,Járfás A. - Nagy G.
Gól: Eke M. 2, Nagy G. 2, Szász H.

Felnőtt csapatunk szombaton Pomázra utazott. Az ősszel 2-1-re a pomáziak nyertek, itt volt a lehetőség visszavágni nekik, illetve a srácok szerették volna feledtetni az előző két, balul sikerült meccset. Sikerült. De még hogy!

A kezdő sípszótól kezdve perbáli mezőnyfölény alakult ki, több komoly lehetőségünk is akadt, és a 25. percben Nagy Gabi révén sikerült is megszerezni a vezetést. 10 perccel később a pomáziak a semmiből egyenlítettek: az ellenfél játékosa 25 méterről szánta lövésre magát, amelyet a szél „megtolt”, így óriási gól lett belőle. A félidőre mégis előnnyel mehettünk, hiszen a 44. percben szerencsés gólt szereztünk egy kapu előtti kavarodás után.

A második félidő parádésan kezdődött: Eke Máté a 48. percben szerzett góljával 3-1-re módosult az eredmény. Két gólos előnyünk tudatában kicsit visszább húzódtunk, és kontrára játszottunk. A mérkőzés állása egészen a 85.percig nem változott, majd jött Eke Máté és Nagy Gabi, két szép kontra után mindketten megrúgták második góljukat, és így alakult ki az 5-1-es végeredmény.

Dicséret illeti a srácokat, jól futbaloztak, a védelem is a helyén volt, azonban az 5 rúgott gólunk ellenére a helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani! Hétvégén(vasárnap, 16 órakor) a Pécel együttesét fogadjunk.

Hajrá Perbál!

Perbál SC – Gödi SE 2-4 (0-2)

Perbál: Tóth J. - Miklósi B., Kámán B.,Fenyőfalvi K.,Járfás A. - Nagy G.,Fülöp L., Eke M., Barkoczi D. - Kovács A.(Kastélyi G.,75.perc) – Szász H.

Gól: Fülöp L. 2

Vasárnap a 4.helyezett Gödi SE csapata látogatott Perbálra. A télen felkészülési mérkőzésen nagy meglepetésre 1-0 arányban legyőztük a vendégeket, azonban most csökkentette az esélyünket az, hogy gyakorlatilag egy komplett védelem hiányzott sérülések, illetve eltiltások miatt. Ez meg is látszott...

Már az első percben vezetést szereztek a vendégek egy komoly védelmi hibát követően. A gól után mezőnyjáték folyt, voltak lehetőségeink, de a vendégek az utolsó passzainkat mindig lecsípték. A félidő felénél a vendégek csatára óriási gólt ragasztott a felsőbe, 0-2. Támadójátékunk erőtlen volt, kevés volt az elképzelés, a szünetig már nem változott az eredmény.

A második félidőre agresszívan, harcosan jött ki csapatunk, mezőnyfölényben futbaloztunk, többször is odakerültünk a kapu elé, de úgy, ahogy az első félidőben is, a befejezésbe többször is hiba csúszott. Ezeket az elszalasztott lehetőségeket pedig megszokták büntetni: a 64. percben egy kontra után már 3 gólos volt a vendégek előnye. A srácok azonban nem adták fel: Fülöp Lali 5 percen belül szerzett két góljával már csak egy volt „közte”! Támadtunk, támadtunk, de semmi nem akart összejönni az egyenlítés, és az utolsó percben a Göd egy büntetővel eldöntötte a mérkőzést.

Szombaton Pomázra látogat csapatunk, ahol most már pontot, pontokat kell szerezni ahhoz, hogy feljebb kapaszkodjanak a tabellán.

Hajrá Perbál!

Leányfalu SE – Perbál SC 3-1 (1-0)

Perbál: Tóth J. - Székely B.,Rimóczi Á.,Kámán B.(Barkoczi D.,86.p.),Pechter D. - Szász H.(Eke M. a szünetben), Palányi P., Fülöp L.,Járfás A. – Kovács A. – Nagy G.

Gól: Fülöp L.

Felnőtt csapatunk szombaton hűvös, esős időben látogatott a 2. helyezett Leányfalu csapatához. Kis területű, mély talajú pályán küzdelmes mérkőzést várt mindenki. Így is lett...

Az első perctől kezdve a küzdelem dominált, sok becsúszás, szabálytalanságok. Az első félidőben többnyire mezőnyjáték folyt, ugyanakkor két szép támadás végén kétszer is ziccerbe került csapatunk, de sajnos ezek kimaradtak. Az hazaiaknak egy nagy lehetőségük volt, azonban ők is elhibázták, mígnem a 45. percben egy vitatható tizenegyest értékesítettek.

A második félidőben Eke Máté beállásával lendületesebb lett csapatunk, rögtön ziccerbe is kerültük, de ez is kimaradt. A 61.percben Rimóczi Ádi egy igencsak kétes szituáció után megkapta második sárga lapját, majd 10 perccel később egy dulakodás után Palányi Petit is kiállították (az ellenfél játékosa lap nélkül megúszta...). A kettős emberhátrányt már sajnos nem bírták a fiúk, két szerencsés gólt szerzett a Leányfalu (az egyiknél talán a játékvezető is segített nekik), amivel eldőlt az addig abszolút egyenrangú mérkőzés. Dicséret illeti a csapatunkat, hiszen 9 emberrel sem adták fel, küzdöttek, hajtottak, és a 89.percben Fülöp Lali parádés szabadrúgás góljával a szépítés is összejött.

Jövőhét vasárnap hazai pályán a Göd ellen javíthatnak a fiúk!

Hajrá Perbál!

Perbál SC – Dunafüred 5-1

Perbál: Fekete Z. - Bálint J., Kovács L.,Faragó R.,Bara G. - Galambos Zs.,Fenyőfalvi K.,Kun L, Burkodi S. - Csetényi L., Kiss M.
Cserék: Maródi J., Vincze L.,Gáspár L.,Tóth J.
Gól: Kiss M. 2, Burkodi S., Csetényi L., Vincze L.

Öregfiúk csapatunk egy őszről elmaradt mérkőzést pótolt be vasárnap délelőtt, amelyen listavezetőhöz méltóan magabiztos, szép játékkal gyűjtötte be a 3 pontot, ezzel folytatva remek szereplését a bajnokságban.

Az első tavaszi mérkőzésük Március 21-én 15 órakkor Perbálon a Herceghalom ellen lesz.

Hajrá Perbál!

Perbál SC – Szigetgyöngye SE 5-3 (3-1)

Perbál: Kreutz Á. - Székely B.,Rimóczi Á.,Kámán B.,Pechter D. - Röhberg P.(Szász H., a szünetben), Palányi P., Fülöp L.,Járfás A.(Monori N., 75.perc) – Kovács A.(Miklósi B.,78.p) – Nagy G.
Gól: Nagy G. 2, Fülöp L. 2, Kovács A.

Első tavaszi hazai mérkőzésére készült felnőtt csapatunk a sereghajtó Szigetgyöngye ellen. A srácok szerették volna feledtetni a múltheti peches vereséget, s ezt remek időben, szépszámú nézőközönség előtt tehették meg.

Remekül is indult a találkozó, hiszen már a 7. percben egy parádés akció végén meg volt a vezetés Nagy Gabinak köszönhetően. A vendégek azonban egy kapu előtti kavarodás után egyenlíteni tudtak a félidő felénél. A mezőnyfölényünk a 32. percben érett góllá, Fülöp Lajos tizenegyesből volt eredményes, majd a félidő vége előtt jött a harmadik, Nagy Gabi duplázta meg góljai számát. A szünet után alig' 3 percet kellett várni a következő gólunkra: Kovács Ati pofozta be a kapuson már túlcsorgó labdát. A 66.percben szép kontra végén Fülöp Lali megszerzi második gólját, 5-1. A mérkőzés végén kicsit kiengedtek a fiúk, a vendégek kétszer is betaláltak, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.

Gratulálunk a csapatnak, megérdemelték a sikert! Szombaton a 2. helyezett Leányfalu vendége lesz az együttes, bízunk a meglepetésben!

Hajrá Perbál!

Budakalász – Perbál 4-3 (0-2)

Perbál: Tóth J. - Székely B., Miklósi B., Kámán B., Pechter D. - Bogár R.(Fenyőfalvi K., 44.perc), Eke M, Fülöp L., Szász H.(Palányi P., 75.p.) - Kovács A – Nagy G.
Gól: Nagy G., Kámán B, Kovács A.

A bajnokságban 4. helyen álló Budakalász csapata ellen játszott felnőtt csapatunk. Az esélyesek a kalásziak voltak, hiszen a „mieink” a 12. pozícióban várták a mérkőzést, amelyet Pomázon rendeztek meg a budakalászi pálya alkalmatlansága miatt.

A mérkőzésen azonban nagyon sokáig úgy tűnt, hogy komoly meglepetés születhet Az első félidőben Nagy Gabi szögletből tekert a kapuba, majd Kámán Bence fejelt szép gólt, 2-0-ás megnyugtató előnnyel mehettek pihenni a fiúk. Szünet után Kovács Ati 59. percben szerzett góljával már három gólos volt az előny. Eldőlt a meccs? Sajnos nem...A „hazaiak” a 67. percben szépítettek, majd vérszemet kaptak és a 71., 85.,90. percben szerzett góljaikkal megfordították a mérkőzést. Nagy lehetőség előtt állt csapatunk, 65percig remekül játszott, utána azonban nem bírták erővel a srácok. Csüggedni nem szabad, jövőhéten a Szigetgyöngye csapata látogat hozzánk, ott lehet javítani!

Hajrá Perbál!!!

foci1 12Felnőtt csapatunk Január 13-án kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A srácoknak heti két edzés szerepelt a programban. A klub idén is nevezett a téli nagypályás bajnokságba, ahol a Csomád, a Göd, a Nőtincs, a SILK és a Verőce voltak az ellenfeleink. 3 győzelemmel és 2 döntetlennel megnyertük a „mini-bajnokságot”! Ezenkívül még 3 edzőmérkőzése volt a csapatnak, a Blasz 1. osztályú Hegyvidék csapata ellen kétszer játszottak a srácok, mindkétszer fölényes sikert arattak, és a Fejér megyei Szár-t is sikerült 4-2-es arányban felülmúlni! Összességében tehát a 8 edzőmérkőzésből 6 győzelem és 2 döntetlen született, ez mindenképp biztató a tavaszi szezonra nézve.

Ami a játékosmozgást illeti, csupán Hoffer Csaba távozott (Csabi Ausztriában folytatja pályafutását), ellenben 3 érkezőt is megemlíthetünk, Fülöp Lajos (középpályás) és Nagy Gábor (csatár) Tápiószeléről, Kovács Attila (középpályás) pedig Zsámbékról érkezett. A három játékos a felkészülés során (gólokkal és gólpasszokkal) bizonyította, hogy nagy erőssége lehet a csapatunknak tavasszal.

A csapat az első bajnoki mérkőzését Február 28-án játssza a Budakalász csapata ellen Pomázon(!!!) 14:30-kor!

Hajrá Perbál!!!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Jusztin
Ma: Laura, Alida
Holnap: Arnold, Levente
Holnapután: Gyárfás