egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Pomáz ICO SE – Perbál SC 1-5 (1-2)

Perbál: Tóth J. - Székely B., Rimóczi Á.,Miklósi B.,Pechter D. - Eke M.,Szász H., - Kovács A.,Fülöp L.,Járfás A. - Nagy G.
Gól: Eke M. 2, Nagy G. 2, Szász H.

Felnőtt csapatunk szombaton Pomázra utazott. Az ősszel 2-1-re a pomáziak nyertek, itt volt a lehetőség visszavágni nekik, illetve a srácok szerették volna feledtetni az előző két, balul sikerült meccset. Sikerült. De még hogy!

A kezdő sípszótól kezdve perbáli mezőnyfölény alakult ki, több komoly lehetőségünk is akadt, és a 25. percben Nagy Gabi révén sikerült is megszerezni a vezetést. 10 perccel később a pomáziak a semmiből egyenlítettek: az ellenfél játékosa 25 méterről szánta lövésre magát, amelyet a szél „megtolt”, így óriási gól lett belőle. A félidőre mégis előnnyel mehettünk, hiszen a 44. percben szerencsés gólt szereztünk egy kapu előtti kavarodás után.

A második félidő parádésan kezdődött: Eke Máté a 48. percben szerzett góljával 3-1-re módosult az eredmény. Két gólos előnyünk tudatában kicsit visszább húzódtunk, és kontrára játszottunk. A mérkőzés állása egészen a 85.percig nem változott, majd jött Eke Máté és Nagy Gabi, két szép kontra után mindketten megrúgták második góljukat, és így alakult ki az 5-1-es végeredmény.

Dicséret illeti a srácokat, jól futbaloztak, a védelem is a helyén volt, azonban az 5 rúgott gólunk ellenére a helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani! Hétvégén(vasárnap, 16 órakor) a Pécel együttesét fogadjunk.

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly