egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Perbál SC – Gödi SE 2-4 (0-2)

Perbál: Tóth J. - Miklósi B., Kámán B.,Fenyőfalvi K.,Járfás A. - Nagy G.,Fülöp L., Eke M., Barkoczi D. - Kovács A.(Kastélyi G.,75.perc) – Szász H.

Gól: Fülöp L. 2

Vasárnap a 4.helyezett Gödi SE csapata látogatott Perbálra. A télen felkészülési mérkőzésen nagy meglepetésre 1-0 arányban legyőztük a vendégeket, azonban most csökkentette az esélyünket az, hogy gyakorlatilag egy komplett védelem hiányzott sérülések, illetve eltiltások miatt. Ez meg is látszott...

Már az első percben vezetést szereztek a vendégek egy komoly védelmi hibát követően. A gól után mezőnyjáték folyt, voltak lehetőségeink, de a vendégek az utolsó passzainkat mindig lecsípték. A félidő felénél a vendégek csatára óriási gólt ragasztott a felsőbe, 0-2. Támadójátékunk erőtlen volt, kevés volt az elképzelés, a szünetig már nem változott az eredmény.

A második félidőre agresszívan, harcosan jött ki csapatunk, mezőnyfölényben futbaloztunk, többször is odakerültünk a kapu elé, de úgy, ahogy az első félidőben is, a befejezésbe többször is hiba csúszott. Ezeket az elszalasztott lehetőségeket pedig megszokták büntetni: a 64. percben egy kontra után már 3 gólos volt a vendégek előnye. A srácok azonban nem adták fel: Fülöp Lali 5 percen belül szerzett két góljával már csak egy volt „közte”! Támadtunk, támadtunk, de semmi nem akart összejönni az egyenlítés, és az utolsó percben a Göd egy büntetővel eldöntötte a mérkőzést.

Szombaton Pomázra látogat csapatunk, ahol most már pontot, pontokat kell szerezni ahhoz, hogy feljebb kapaszkodjanak a tabellán.

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly