egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Perbál SC – Péceli SSE 1-1 (1-0)

Perbál: Tóth J. - Székely B.(Barkoczi D.27.perc), Rimóczi Á., Kámán B., Pechter D. - Szász H.(Fenyőfalvi K.,61.p), Eke M. - Veréb T.(Miklósi B.,78.p), Fülöp L., Járfás A.(Palányi P.,73.p) – Nagy G.
Gól: Járfás A.

Vasárnap a Pécel csapata látogatott hozzánk. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás, hiszen a két csapat ugyanannyi pontot szerzett eddig a bajnokságban, ráadásul az őszi mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. Most is így történt...

A mérkőzés elején rögtön kiderült, hogy a vendégek a védekezésre helyezik a hangsúlyt, hiszen támadóik is csupán a saját térfelük körívéig merészkedtek előre. Ennek megfelelően perbáli mezőnyfölény alakult ki, jöttek a helyzetek is, ám egy hiba után az ellenfél kapott büntetőt. A tizenegyest azonban Tóth Józsi kivédte, és ezt meg is hálálták neki a srácok: a 34.percben egy szép akció végén Jafi góljával 1-0! A szünetig 2 óriási helyzetünk ellenére nem változott az eredmény.

A második játékrész fordítottja volt az elsőnek: a Pécel birtokolta a labdát, ők irányítottak, de fölényük meddő volt. Mi a kontrákat részesítettük előnyben, újabb 2 „ajtó-ablak” ziccer maradt ki, és ezek az elszalasztott lehetőségek megszokták bosszulni önmagukat: a 90.percben egy szöglet utáni kavarodás követően a játékvezető újfent büntetőt ítélt a vendégeknek. Joke ezúttal nem tudott hárítani, így az utolsó pillanatban vesztettünk el két pontot. Nagy kár érte!

Szombaton Kistarcsára látogat csapatunk, bízunk a pontszerzésben!

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly