egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Kistarcsai VSE – Perbál SC 0-2 (0-1)

Perbál: Tóth J.(Kreutz Á.,90.percben) – Mikósi B., Kámán B., Rimóczi Á., Pechter D. - Palányi P.(Barkoczi D.,41.p.), Szász H. - Eke M., Fülöp L., Járfás A. - Nagy G.
Gól: Fülöp L., Eke M.

Sérülések, eltiltás miatt foghíjas kerettel utazott szombaton Kistarcsára felnőtt csapatunk. Azonban amikor baj van, a srácok mindig odateszik magukat, és ez most nem történt másképp!

Óriási pályán, kevés helyzettel zajlott le az egész mérkőzés. Az első negyedórában mindkét csapatnak volt 1-1 nagy ziccere, de ezek kimaradtak. A 23. percben szabadrúgáshoz jutottunk, és jó 25 méterről parádésan tekert Fülöp Lali a bal felső sarokba. A szünetig már nem alakult ki komolyabb gólveszély, így egy gólos előnnyel várhattuk a második játékrészt.

A remek második félidei kezdés szinte a csapat védjegyévé vált: a 48. percben Eke Máté szánta el magát lövésre 30 méterről, és a labda a léc alatt kötött ki, 2-0. A hátralévő időben visszább húzódtunk, őriztük kétgólos előnyünket. A Kistarcsa nem tudott kialakítani nagyobb gólhelyzetet, ezért dicséret jár a védelmünknek, ezúttal mindenki remekül játszott hátul. Gratuláció a csapatnak, értékes 3 pontot hoztunk el Kistarcsáról!

Vasárnap az ősi rivális Piliscsaba látogat Perbálra, igazi rangadó elé nézünk, érdemes lesz megtekinteni az összecsapást 16:30-tól!

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Alajos, Leila
Ma: Paulina
Holnap: Zoltán
Holnapután: Iván