egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Perbál SC – Piliscsaba SE 3-0 (0-0)

Perbál: Tóth J. - Miklósi B., Rimóczi Á., Kámán B., Pechter D. - Fenyőfalvi K., Fülöp L. - Barkóczi D., Kovács A., Járfás A.(Csorba Zs.,78. Percben) - Nagy G.
Gól: Fülöp L., Kovács A., Nagy G.

Felnőtt csapatunk vasárnap komoly derbi elé nézett, hiszen az „ősi rivális” Piliscsaba látogatott Perbálra. Ez a mérkőzés mindig komoly téttel bír, hiszen nagy ellenfele a két csapat egymásnak, és ezúttal Mi örülhettünk!

Az első félidőben perbáli mezőnyfölény volt, a vendégek ívelésekkel, hosszú labdákkal próbálkoztak. Nem volt egy túl eseménydús játékrész, 1-1 nagy ziccer akadt mindkét oldalon, de ezek kimaradtak, a félidőben 0-0.

A második félidőre kicsit „felpörgette” a mester a srácokat, aminek meg is lett az eredménye: az 55. percben Fülöp Lali értékesítette a Kovács Ati által kiharcolt tizenegyest, majd 3 perccel később Nagy Gabi szerzett gólt egy gyönyörű akció végén. A két gól után kicsit magukra húzták a csabaiakat a srácok, akik többnyire oldalszabadrúgásokkal, szögletekkel operáltak, de ezeket a lehetőségeket a remekül játszó védelem hatástalanította. 5 perccel a mérkőzés vége előtt aztán minden eldőlt: Kovács Ati lépett ki ziccerbe és gurított a hálóba, ezzel be is állítva a 3-0-ás végeredményt.

A sok hiányzó ellenére remekül teljesített a csapat, jár a fiúknak a gratuláció, a Piliscsabát legyőzni mindig nagy érdem! Úgy néz ki a srácok elkapták a fonalat, hiszen a legutóbbi 4 mérkőzésen 10 pontot szereztek (3 győzelem, 1 döntetlen), ami mindenképp figyelemre méltó! A hétvégén Tárnokra látogat a csapat, és ott is szeretnék begyűjteni a 3 pontot.

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lenke
Ma: Kinga, Kincső
Holnap: Kristóf, Jakab
Holnapután: Anna, Anikó