egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Leányfalu SE – Perbál SC 3-1 (1-0)

Perbál: Tóth J. - Székely B.,Rimóczi Á.,Kámán B.(Barkoczi D.,86.p.),Pechter D. - Szász H.(Eke M. a szünetben), Palányi P., Fülöp L.,Járfás A. – Kovács A. – Nagy G.

Gól: Fülöp L.

Felnőtt csapatunk szombaton hűvös, esős időben látogatott a 2. helyezett Leányfalu csapatához. Kis területű, mély talajú pályán küzdelmes mérkőzést várt mindenki. Így is lett...

Az első perctől kezdve a küzdelem dominált, sok becsúszás, szabálytalanságok. Az első félidőben többnyire mezőnyjáték folyt, ugyanakkor két szép támadás végén kétszer is ziccerbe került csapatunk, de sajnos ezek kimaradtak. Az hazaiaknak egy nagy lehetőségük volt, azonban ők is elhibázták, mígnem a 45. percben egy vitatható tizenegyest értékesítettek.

A második félidőben Eke Máté beállásával lendületesebb lett csapatunk, rögtön ziccerbe is kerültük, de ez is kimaradt. A 61.percben Rimóczi Ádi egy igencsak kétes szituáció után megkapta második sárga lapját, majd 10 perccel később egy dulakodás után Palányi Petit is kiállították (az ellenfél játékosa lap nélkül megúszta...). A kettős emberhátrányt már sajnos nem bírták a fiúk, két szerencsés gólt szerzett a Leányfalu (az egyiknél talán a játékvezető is segített nekik), amivel eldőlt az addig abszolút egyenrangú mérkőzés. Dicséret illeti a csapatunkat, hiszen 9 emberrel sem adták fel, küzdöttek, hajtottak, és a 89.percben Fülöp Lali parádés szabadrúgás góljával a szépítés is összejött.

Jövőhét vasárnap hazai pályán a Göd ellen javíthatnak a fiúk!

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly