egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Budakalász – Perbál 4-3 (0-2)

Perbál: Tóth J. - Székely B., Miklósi B., Kámán B., Pechter D. - Bogár R.(Fenyőfalvi K., 44.perc), Eke M, Fülöp L., Szász H.(Palányi P., 75.p.) - Kovács A – Nagy G.
Gól: Nagy G., Kámán B, Kovács A.

A bajnokságban 4. helyen álló Budakalász csapata ellen játszott felnőtt csapatunk. Az esélyesek a kalásziak voltak, hiszen a „mieink” a 12. pozícióban várták a mérkőzést, amelyet Pomázon rendeztek meg a budakalászi pálya alkalmatlansága miatt.

A mérkőzésen azonban nagyon sokáig úgy tűnt, hogy komoly meglepetés születhet Az első félidőben Nagy Gabi szögletből tekert a kapuba, majd Kámán Bence fejelt szép gólt, 2-0-ás megnyugtató előnnyel mehettek pihenni a fiúk. Szünet után Kovács Ati 59. percben szerzett góljával már három gólos volt az előny. Eldőlt a meccs? Sajnos nem...A „hazaiak” a 67. percben szépítettek, majd vérszemet kaptak és a 71., 85.,90. percben szerzett góljaikkal megfordították a mérkőzést. Nagy lehetőség előtt állt csapatunk, 65percig remekül játszott, utána azonban nem bírták erővel a srácok. Csüggedni nem szabad, jövőhéten a Szigetgyöngye csapata látogat hozzánk, ott lehet javítani!

Hajrá Perbál!!!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly