egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

Perbál SC – Szigetgyöngye SE 5-3 (3-1)

Perbál: Kreutz Á. - Székely B.,Rimóczi Á.,Kámán B.,Pechter D. - Röhberg P.(Szász H., a szünetben), Palányi P., Fülöp L.,Járfás A.(Monori N., 75.perc) – Kovács A.(Miklósi B.,78.p) – Nagy G.
Gól: Nagy G. 2, Fülöp L. 2, Kovács A.

Első tavaszi hazai mérkőzésére készült felnőtt csapatunk a sereghajtó Szigetgyöngye ellen. A srácok szerették volna feledtetni a múltheti peches vereséget, s ezt remek időben, szépszámú nézőközönség előtt tehették meg.

Remekül is indult a találkozó, hiszen már a 7. percben egy parádés akció végén meg volt a vezetés Nagy Gabinak köszönhetően. A vendégek azonban egy kapu előtti kavarodás után egyenlíteni tudtak a félidő felénél. A mezőnyfölényünk a 32. percben érett góllá, Fülöp Lajos tizenegyesből volt eredményes, majd a félidő vége előtt jött a harmadik, Nagy Gabi duplázta meg góljai számát. A szünet után alig' 3 percet kellett várni a következő gólunkra: Kovács Ati pofozta be a kapuson már túlcsorgó labdát. A 66.percben szép kontra végén Fülöp Lali megszerzi második gólját, 5-1. A mérkőzés végén kicsit kiengedtek a fiúk, a vendégek kétszer is betaláltak, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.

Gratulálunk a csapatnak, megérdemelték a sikert! Szombaton a 2. helyezett Leányfalu vendége lesz az együttes, bízunk a meglepetésben!

Hajrá Perbál!

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Lőrinc
Ma: Zsuzsanna, Tiborc
Holnap: Klára
Holnapután: Ipoly