Utánpótlás

egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

U19: Perbál SC – Visegrád SE

Gól: Rimóczi Á. 2

Összeállítás, jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1092747

Szombaton lejátszotta első bajnoki mérkőzését U19-es csapatunk. Új igazolásaink játékengedélye még nem érkezett meg, ezért vékonyabb kerettel vágtak neki a mérkőzésnek. Ez az első félidőben látszott is a csapaton, akadozott a passzjáték, nem sikerült komolyabb veszélyt kialakítani az ellenfél kapuja előtt (hozzá kell tenni, a vendégek sem veszélyeztettek). A második félidőben aztán a túlkoros szabály miatt csereként pályára lépő Rimóczi Ádi hátára kapta a csapatot, és duplájával eldöntötte a 3 pont sorsát.

A hétvégén (vasárnap) Pilisszentivánra látogatnak ifistáink, ahol összeszedettebb játék kell a 3 pont begyűjtéséhez!

Hajrá Perbál!

 

U19-es csapatunk a felkészülés végére ért, hiszen hétvégén elkezdődik a bajnokság. Ifistáink heti 2 edzés mellett 4 edzőmérkőzést játszottak, melyek alapján ígéretes szezon elé néznek. A tavalyi bajnoki címnek, és a sikeres félkészülésnek köszönhetően többen is kedvet kaptak a csatlakozáshoz, ennek köszönhetően már a létszámmal sem lesznek gondok (4 játékost sikerült igazolni). A cél idén nem lehet más, mint a címvédés, ehhez azonban keményen kell dolgozni a srácoknak az egész szezonban. Reméljük idén is sokan lesznek kíváncsiak a csapatra mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseken! J

 Szombaton 10 órakor a Visegrád U19-es csapata látogat Perbálra, bízunk a sikeres rajtban!

(Az ifjúsági csapat sorsolása a Tabellák menüpontban megtekinthető)

Hajrá Perbál!

Elkészült U19-es csapatunk csoportbeosztása, mely alapján a 2015/2016-os szezonban (a tavalyihoz hasonlóan) a II. osztály Nyugati csoportjában fognak szerepelni. A sorsolásról és a bajnokság kezdetéről még nincsenek pontos információk, de amint lesznek, közzétesszük őket.

Csoportbeosztás: Budakalászi MSE, Leányfalu SE, Pátyi SE, Perbál SC, Pilisvörösvári UFC, Pilisszántó SE, Pilisszentiváni SE, Solymári SC, Szigetgyöngye SE, Ürömi SC, Visegrád SE

Ifjúsági csapatunknál is javában zajlik a felkészülés az őszi szezonra. A bajnokság összetételéről, kezdésének időpontjáról még nincsenek pontos információk, de minden bizonnyal szeptember elejére tehető a bajnoki rajt. A srácok programjában heti két edzés/edzőmeccs szerepel, utóbbiból kettőt már sikeresen megvívtak, a jövő héten pedig a Mány ifi csapata ellen játszanak kedden és csütörtökön is. Aki kíváncsi a fiúkra, mindkét nap 18 órától megtekintheti a mérkőzések a perbáli pályán.

Ami a keretet illeti: egyelőre sem távozóról sem érkezőről nem beszélhetünk, és utóbbi azért probléma, mert a korosztály tolódott, az idei szezonban a 1995 és 1996-os születésű játékosok is túlkorosoknak számítanak, melyek közül egyszerre csak 3 lehet a pályán, így a létszám annak ellenére, hogy nem távozott senki, csökkent.

Éppen ezért, szeretettel várunk minden 1997.01.01. után született fiatal futballisták jelentkezését! J
Jelentkezni Járfás András edzőnél a 06703679448-as telefonszámon.

A fiúk célja idén nem is lehet más, mint a tavalyi bajnoki cím megvédése, mely reméljük sikerülni fog!

Hajrá Perbál!

Focitábor fiúknak és lányoknak a PERBÁL SC szervezésében

 Toborzó

Idén is megrendezzük a focitábort, időpontja:
2015. június 29-tól - július 3-ig

 • Napközis rendszerben, 8.00 -tól 16.00 óráig,
 • Háromszori étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna),
 • A foglalkozásokat SZAKEDZŐK részvételével tartjuk,
 • Időjárástól és létszámtól függően 1 napos strandolás (a tábor első napján egyeztetve).                           

Részvételi díj: 20.000 Ft/gyermek. Perbál SC játékosainak 2.000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Célunk:  Utánpótlás és az egészséges életmódra való nevelés.

Minden gyermeket szeretettel várunk!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015.06.20.-ig 5000 Ft előleg befizetésével.

Jelentkezéseket várjuk az edzéseken, illetve az alábbi számokon:

 • Tóth Lajos  06-30-365-8624,
 • Galambos Zsolt  06-30-347-8520,
 • Faragó Róbert 06-30-359-5778.

U21: Perbál SC – Mogyoród FC 6-2

Gól: Rimóczi Á. 2,Kovács A., Kúti I., Monori N.,Röhberg P.

Összeállítás, jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1027893

Ifjúsági csapatunk szombaton a Mogyoród FC ellen játszotta 7. bajnoki mérkőzését. Nehéz mérkőzésre volt kilátás, hiszen a vendégek a 2. helyen álltak a tabellán, azonban a srácok átmentették a múlt heti formát, és szép győzelmet arattak.

Alig 15 percteltével már 2-0 állt az eredményjelzőn Monori Nándi és Röhberg Peti góljainak köszönhetően. A vendégek a 27. percben egy védelmi hiba után szépítettek, s ezzel ki is alakult a félidei eredmény. A második játékrészben sikerült jobban kihasználni a lehetőségeket, négy szerezett gól mellett még egy kapott is belefért, és megérdemelten, 6-2-es arányban nyerték meg a srácok az összecsapást.

A hétvégén Leányfalura látogatnak ifistáink, ahova szintén 3 pontért utaznak!

Hajrá Perbál!

U21: Perbál SC – Pilisvörösvári UFC 5-2

Gól: Röhberg P. 3, Bajtek Á., Monori N.

Összeállítás, jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1027881

U21-es csapatunk szombaton a listavezető Pilisvörösvárral csapott össze. Ezúttal senki nem játszott vissza a felnőttből, ám ennek ellenére is (vagy éppen ennek köszönhetően, >> viccelődtek a srácok a meccs után<<) sikerült a bravúr győzelem.

Az első félidőben Röhberg Peti duplájának és Bajtek Ákos szemfüles góljának köszönhetően sikerült 3 gólos előnyhöz jutni. A második félidőre összeszedték magukat a vendégek, 20 perc alatt 2 gól szereztek, de a hajrában újabb 2 perbáli találat született, s így kialakult az 5-2-es végeredmény. Óriási dicséret a srácoknak, nagyszerűen játszottak, igazi csapatként funkcionáltak, és emellett több remek egyéni teljesítményt is volt.

A hétvégén (szombaton, 10 órakor) a Mogyoród csapata látogat Perbálra, és egy esetleges győzelem esetén komoly esély nyílna a dobogós helyezésekre!

Hajrá Perbál!

Perbál SC – Kisnémedi 10-0

Gól: Kúti I. 3, Csorba Zs. 2, Bajtek Á., Kastélyi B., Kovács A., Monori N., Röchberg P.

Összeállítás, jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1027869

Ifjúsági csapatunkról rég volt cikk, hiszen az előző két hétvégi mérkőzésük (Visegrád SE, Kisnémedi) elmaradt. A Visegrád SE U21-es csapata visszalépett a bajnokságtól, a Kisnémedi pedig halasztás kért. Utóbbi mérkőzést szerdán pótolták a srácok, amelyen magabiztos, tíz gólos győzelmet arattak. 5 forduló telt el a bajnokságból, két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel az 5. helyen áll a csapat. A célkitűzés a dobogó volt, ehhez azonban a hátralévő négy mérkőzésből hármat meg kell(ene) nyerni, ami ugyan nem kis feladat, de korántsem teljesíthetetlen, főként, hogyha úgy játszanak a srácok, mint tették ezt a Kisnémedi ellen.

Hajrá Perbál!

U21: Galgahévíz SK – Perbál SC 2-1

Perbál: Kreutz Á. - Kastélyi G., Monori N., Kelemen B. - Röhberg P.,Csorba Zs, Bárdos B., Kovács A., Pechter D. - Rimóczi Á., Kuti i.(Üveges D.,70.perc)
Gól: Kovács A.

A hazaiak kérésére pénteken rendezték meg ifi csapatunk negyedik bajnoki mérkőzését. Gyakorlatilag a legerősebb kerettel utaztak el a srácok Galgahévízre, azonban nem úgy sikerült a mérkőzés ahogy vártuk. Kevés összjáték, pontatlan labdák jellemezték az egész találkozót, 2 óriási védelmi hiba után szerzett két gólt az ellenfél, és hiába nyomták meg a srácok az utolsó fél órát, sajnos csak a szépítésre futotta. A hétvégén(szombaton), hazai pályán 10 órakor a Kisnémedi U21-es csapata látogat Perbálra, ott lehet javítani!

Hajrá Perbál!

U21: Csomádi KSK – Perbál SC 0-3

Perbál: Kreutz Á. - Kastélyi G.(Üveges D.,79.p), Monori N., Kelemen B. - Kőhegyi G., Bárdos B. - Röhberg P., Kovács A., Pechter D. - Rimóczi Á.(Kastélyi B.,75.p), Kuti I.(Bajtek Á.,82.p)
Gól: Monori, Röhberg, Pechter

Ifistáink(a felnőtt csapat fiataljaival kiegészülve) vasárnap a Csomád ellen léptek pályára. A kis területű, göröngyös talajú pályán a küzdelem dominált, olykor „bohókás” jelenetek is zajlottak a pályán. A mérkőzés végeredménye már 25 perc után kialakult, három, pontrúgás után szerzett góllal. Összességében megérdemelten szerezték meg első győzelmüket a srácok, ami nagyon-nagyon kellett már, hiszen továbbra is a dobogó a cél.

Hajrá Perbál!  

U21: Perbál SC – Szigetgyöngye SE 2-2

Perbál: Kreutz Á., - Kastélyi G., Pechter D., Kelemen B. - Monori N., Kőhegyi G.(Csorba Zs.) - Bárdos B., Rimóczi Á., Üveges D.(Bajtek Á.) - Röhberg P., Kuti I.
Gól: Rimóczi, Röhberg

Ifi csapatunk szombat délelőtt 10-órakor játszotta első hazai mérkőzését az új bajnokságban. A megerősített csapatunk ellenére 2-szer is vezetést tudtak szereztek a vendégek, azonban mindkétszer sikerült „egalizálni”, így a döntetlen szagú mérkőzésen igazságos 2-2-es eredmény született. 

Említésre méltó még, hogy Kastélyi Gábor, U21-es csapatunk játékosa vasárnap bemutatkozott a felnőtt csapatban, gratulálunk neki!

Hajrá Perbál!

640felkeszulesIfjúsági csapatunk Járfás András (Jafi) vezetésével készül a tavaszi szezonra. A csapat remek közösséget alkot, amely nem csak a pályán tart össze, hanem különböző közös programokat is szerveznek maguknak. Túl vannak néhány felkészülési mérkőzésen, érkeztek új játékosok, készen állnak a bajnoki rajtra. Mint már megírtuk tavasszal egy teljesen új bajnokságban játszanak, amelyben dobogós helyezést tűztek ki célul.

Szombaton (Márc.14-én, 11 órakor) a Nagymaros ellen játsszák első mérkőzésüket.

Bízunk sikeres szereplésükben, és abban, hogy néhányukat hamarosan viszont látjuk felnőtt csapatunkban is!

Hajrá Perbál!

 

Időpont Helyszín Esemény
2015.03.21, 9:00    Budakeszi    U11/13 Alközponti Torna, Budakeszi csoport     
2015.04.11, 9:00 Budakeszi U11/13 Alközponti Torna, Budakeszi csoport
2015.04.25, 9:00 Budakeszi U11/13 Alközponti Torna, Budakeszi csoport
2015.05.17, 9:00 Perbál U11/13 Alközponti Torna, Budakeszi csoport
2015.06.06, 9:00 Budakeszi U11/13 Alközponti Torna, Budakeszi csoport
2015.03.28, 9:00 Budakeszi U7/9 Fesztivál, Budakeszi csoport
2015.04.18, 9:00 Budakeszi U7/9 Fesztivál, Budakeszi csoport
2015.05.09, 9:00 Budakeszi U7/9 Fesztivál, Budakeszi csoport
2015.05.31, 9:00 Perbál U7/9 Fesztivál, Budakeszi csoport

U21-es csapatunk a tavasszal egy teljesen új bajnokságban mérettetheti meg magát. A szövetség az őszi bajnoki helyezések alapján I. illetve II. osztályú bajnokságokat hozott létre. Ifistáink a II. osztály Északi csoportjába kerültek, ahol komoly esélyük lehet dobogón végezni.(A sorsolás a tabellák menüpont alatt megtalálható.)

aaa

Az új pontvadászat Március 14-én indul, 11:00-kor Nagymaroson játsszák első mérkőzésüket a srácok.

 

Dorog-Kupa-II 20150131 Dorog

       2015 január 31.-én  újabb megmérettetésen vettek részt fiataljaink. Immáron második alkalommal kaptunk meghívást a Dorogi Labdarúgó Egyesülettől az év elején szokásosan megrendezett emléktornájukra. Idén Bakonyi István emlékének tiszteletére rendezték a tornát.

Kis csapatunk nagy izgalommal és reményteli várakozással érkezett meg a Városi Sportcsarnokba, hiszen tavaly sikerült megnyerni a tornát. A tavalyi öt csapatos torna idén már nyolc csapatosra bővült, aminek az eredményeképpen két csoportban zajlottak a mérkőzések. Ahhoz, hogy a végső győzelemre is esélye legyen valakinek, meg kellet nyerni a saját csoportját.

Ez a Perbálnak és a Dorog”B” csapatának sikerült. A döntő nagyon kiélezett küzdelmet hozott, melyben egy izgalmas és sportszerű mérkőzésen sajnos ugyan alulmaradtunk a házigazdákkal szemben, de szégyenkezni nem volt okunk.
Az egész torna során egyetlen gólt kaptunk (azt sajnos a döntőben), viszont  hatot lőttünk.

Természetesen az eredményhirdetésnél szívesebben mentünk volna ki  utolsónak, de mint  a címből is kiderül, az ezüstérmet  is igazi sikerként könyvelhetjük el.   IGEN, SIKERKÉNT !!!!!

További büszkeségre adhat okot, hogy a tavalyi év gólkirályi cím után, idén a torna legjobb játékosa címet nyerte el Bács Levente. Ehhez külön gratulálunk!

Szeretnénk külön köszönetet mondani a mindig lelkes szülői közösségnek, akik mint mindig most is nagyon jó hangulatot teremtettek a csapat körül.

Csapatunk tagjai: Sebestyén Barabás, Czang Patrik, Bács Levente, Horváth Benedek, Kovács Máté, Sevecsek Botond, Barabás Milán, Pál Bence és természetesen Tubi bácsi.

A torna végeredménye:

 1. Dorog „B”
 2. Perbál
 3. Nyergesújfalu „A”
 4. Tokodaltáró
 5. Lábatlan
 6. Dorog”A”
 7. Nyergesújfalu”B”
 8. Csolnok

Még egyszer gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Hajrá Perbál!

Faragó Róbert

Mérkőzések felvételei...

 

Mert szereted a focit,
Mert szeretsz csapatban játszani,
Mert arról álmodsz, hogy nagy focista leszel:

 

Jelentkezz, várunk!

Bővebben: Focizz velünk...

 

U13-PUFC-2014 1024

        Február 22.-én  két csoportban, az alsó- és a felsőházban dőltek el a helyezések a  PUFC-Schiller U13-as teremtornán. A IV. helyet Nagykovácsi szerezte meg PILE-Szántó és PUFC II. csapatait megelőzve. A legjobbaknál valóban hatalmas versenyfutás volt az I. helyért a Perbáliak és a PUFC I. csapatai között. Ez a két együttes ezen a tornán kiemelkedett a mezőnyből. Az utolsó mérkőzésen igazi vérbeli kupadöntőt láthattak a lelátót zsúfolásig megtöltő nézők. Végletekig izgalmas, a sport minden oldalát bemutató döntő után a hazaiak örülhettek, a kupagyőztes a PUFC I. csapata lett, míg a jelképes dobogó második fokán a Perbáliak, a harmadikon a Piliscsabaiak végeztek. Kicsit keserű szájízzel kellett hazatérnünk, hisz egy döntőt soha sem könnyű elveszíteni... De ami nagyon bíztató, hogy eljutottunk a döntőig és itt egy ki-ki meccsen egy góllal kaptunk ki attól a csapattól, akit a selejtezőkben sikerült legyőzni. És egy jó csapattól sosem szégyen kikapni!

Még egyszer gratulálunk a csapatnak és további sikereket kívánunk!

Perbál SC

 

Csoportkép     Kupa2

     Február 08.-án  U9-10-es vegyes csapatunk részt vett a Dorogon rendezett  Prohászka János  U10-es emléktornán. A torna a Dorog FC  100 éves fennállásának egyik jubileumi eseményeként került megrendezésre, amelyen a következő csapatok vettek részt: Dorog 1, Dorog 2, Tokodaltáró, Leányfalu, Perbál. A megnyitót és az értékelést Dr. Bartalos József tartotta, aki szintén legendás alakja a dorogi labdarúgásnak a maga 350 élvonalbeli mérkőzésével,31 bajnoki góljával, utánpótlás és tartalék válogatott múltjával.

„Kis” csapatunk (lásd a képeket) fantasztikus elszántsággal, korosztályát felülmúló játékkal, minden edzőkolléga elismerése mellet megszerezte az 1. helyet! Felemelő érzés volt látni fiatal játékosainkat, mennyire bátran és elszántan játszanak, és szó szerint  JÁTSZANAK! Természetesen a számszerű eredményre is büszkének kell lenni, de ez annak az elkötelezett, kemény szakmai munkának az eredménye, melyet gyermekeink hétről-hétre edzőik lelkiismeretes, odaadó munkájával elvégeztek!

Köszönjük Tubi!

Köszönet illeti természetesen a szülőket is, akik önzetlen segitségükkel hozzásegítik csapatainkat a jó szerepléshez. Külön öröm volt, hogy a torna gólkirálya címet Bács Levente nyerte el.

Csapatunkat  Pál Bence, Kallós Patrik, Barabás Milán, Petrovics Zsombor, Papp Zsombor, Bács Levente, Klinger Dániel, Horváth Benedek képviselte a tornán.

Még egyszer gratulálunk a srácoknak és további sok sikert!

Perbál SC.

 

  A mérkőzések videói: Prohászka János emléktorna - Dorog, 2014.02.08

 


          Csapatunk a hétvégén tovább folytatta jó szereplését a Pilisvörösvári UFC által szervezett teremtornán. Ebben a fordulóban is három csapattal mérhettük össze tudásunkat. Elsőként Piliscsaba csapatát sikerült legyőznünk 4-1-re, ezt követte a Pilisszántó elleni 4-0-ás győzelem, végül a házigazda PUFC 2 csapata ellen egy nagyon szoros meccsen hátrányból fordítva sikerült győznünk 5-3-ra. Ezzel elsőként jutottunk be a rájátszás döntőjébe, ahol várhatóan nagy küzdelemben fog kialakulni a végleges sorrend.  Ismerve a várható ellenfeleink által képviselt játékerőt, ez nem lesz könnyű feladat.

PILE-Szántó

PUFC II.

Perbál

Piliscsaba

PILE-Szántó

3:6

0:4

0:4

PUFC II.

6:3

3:5

2:7

Perbál

4:0

5:3

4:1

Piliscsaba

4:0

7:2

1:4


Tabella a második versenynap után:

Csapat

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Gólarány

Pont

Perbál

5

1

-

23:8

16

Piliscsaba

2

2

2

19:14

8

PUFC I.

2

-

1

12:7

6

PUFC II.

1

-

2

11:15

3

Nagykovácsi

-

1

2

2:10

1

PILE-Szántó

-

-

3

3:14

0

Gratulálunk a csapatnak és további sok sikert!

Perbál SC.


        Engerth Csaba barátunk és edzőkollégánk meghívásának eleget téve nevezett csapatunk a  Pilisvörösvári UFC által rendezett teremtornára. Ezekre a tornákra előzetesen mindig nagy várakozással készülünk, hiszen jóval nagyobb települések csapataival kell majd megküzdenünk. Szerencsére a szervezők és a résztvevő csapatok maximálisan a játékot szem előtt tartva, nagyon sportszerű, de rendkívül színvonalas és küzdelmes meccseket játszottak. A torna 3 hétvégi  fordulóból áll, (01.18., 01.25., 02.15.) az első két forduló eredményei alapján játszanak a csapatok a harmadik fordulóban a végső helyezésekért.

        Csapatunk nagyszerűen kezdte a megmérettetést, Piliscsabával 2-2-es döntetlent játszottunk, Nagykovácsit 4-0-ra, Pilisvörösvári UFC 1-es csapatát pedig 4-2-re sikerült legyőzni. Ezzel jelenleg vezetjük a csoportot.

Játékosaink: Faragó Áron (kapus), Rózsavölgyi Péter, Tóth Tamara, Bárányos Szabolcs, Horváth Ágoston, Miklósi Dominik, Barabás Márk, Darvas Merse.

A tornán a következő csapatok vesznek részt: Pilisvörösvári UFC 1, Pilisvörösvári UFC 2, Nagykovácsi, Piliscsaba, Pilisszántó, Perbál.

Összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=6Oo7g104KIw

 

Nagykovácsi

PUFC I.

Perbál

Piliscsaba

Nagykovácsi

 

1:5

0:4

1:1

PUFC I.

5:1

 

2:4

5:4

Perbál

4:0

4:2

 

2:2

Piliscsaba

1:1

4:5

2:2

 

Tabella az első versenynap után:

Csapat

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Gólarány

Pont

Perbál

2

1

-

10:4

7

PUFC I.

2

-

1

12:7

6

Piliscsaba

-

2

1

7:8

2

Nagykovácsi

-

1

2

2:10

1

Gratulálunk a csapatnak az eddigi teljesítményéhez és további sikereket kívánunk!

Perbál SC.

Bozsik torna 2013 őszi fordulók

bozsik-logo

A mérkőzések időpontjai:

 • 2013. Szeptember 28. Szombat - Budakeszi LA focipálya: 9:00 -től U11, 11:00-től U7 és U9.
 • 2013. Oktober 20. Vasárnap - Perbál SC focipálya: 9:00 -től U11, 11:00-től U7 és U9.
 • 2013. November 9. Szombat - Telki Globall Edzőközpont: 10:00 -től U11, 12:00-től U7 és U9.

Az indulási időpontokat edzéseken egyeztetjük. Az utazást továbbra is kocsikkal szeretnénk megoldani, szülők jelentkezését várjuk.

A perbáli fordulóra segítő kezeket várunk!

Információk az alábbi számokon:

Faragó Róbert 06 30 359 57 78

Galambos Zsolt 06 30 347 85 20

Járfás András 06 70 367 94 48

Újabb összecsapásra készülünk. Eljött az ideje, hogy tavaszi tornákat rendezzünk a gyermekeinknek.

bozsik-logo

A mérkőzések időpontjai:

2013. Április. 07. Telki Edzőközpont 10:00 h

2013. Április. 28. Perbál SC pálya 9:00 h

2013. Május. 26. Budakeszi, La pálya 9:00 h

Az indulási időpontokat edzéseken egyeztetjük. Az utazást továbbra is kocsikkal szeretnénk megoldani, szülők jelentkezését várjuk.

Az Április 7. vasárnap Telkiben, az alábbi időpontokban zajlanak a mérközések: 10:00 -től U7 és U9 párhuzamosan, majd 12:00-től U11.

9:00 -tól kezd az U11-es korcsoport, majd általában 12:00-től játszanak az U7-es és U9-es csapatok.

A perbáli fordulóra segítő kezeket várunk!

Információ az alábbi számokon:

Faragó Róbert /U11edző/ 06 30 359 57 78

Galambos Zsolt /U9 edző/ 06 30 347 85 20

Járfás András /U7 edző/ 06 70 367 94 48

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Jusztin
Ma: Laura, Alida
Holnap: Arnold, Levente
Holnapután: Gyárfás