Utánpótlás

egyszazalek
Felntt TJ
mlsz tao logo

Támogatók

 

Csoportkép     Kupa2

     Február 08.-án  U9-10-es vegyes csapatunk részt vett a Dorogon rendezett  Prohászka János  U10-es emléktornán. A torna a Dorog FC  100 éves fennállásának egyik jubileumi eseményeként került megrendezésre, amelyen a következő csapatok vettek részt: Dorog 1, Dorog 2, Tokodaltáró, Leányfalu, Perbál. A megnyitót és az értékelést Dr. Bartalos József tartotta, aki szintén legendás alakja a dorogi labdarúgásnak a maga 350 élvonalbeli mérkőzésével,31 bajnoki góljával, utánpótlás és tartalék válogatott múltjával.

„Kis” csapatunk (lásd a képeket) fantasztikus elszántsággal, korosztályát felülmúló játékkal, minden edzőkolléga elismerése mellet megszerezte az 1. helyet! Felemelő érzés volt látni fiatal játékosainkat, mennyire bátran és elszántan játszanak, és szó szerint  JÁTSZANAK! Természetesen a számszerű eredményre is büszkének kell lenni, de ez annak az elkötelezett, kemény szakmai munkának az eredménye, melyet gyermekeink hétről-hétre edzőik lelkiismeretes, odaadó munkájával elvégeztek!

Köszönjük Tubi!

Köszönet illeti természetesen a szülőket is, akik önzetlen segitségükkel hozzásegítik csapatainkat a jó szerepléshez. Külön öröm volt, hogy a torna gólkirálya címet Bács Levente nyerte el.

Csapatunkat  Pál Bence, Kallós Patrik, Barabás Milán, Petrovics Zsombor, Papp Zsombor, Bács Levente, Klinger Dániel, Horváth Benedek képviselte a tornán.

Még egyszer gratulálunk a srácoknak és további sok sikert!

Perbál SC.

 

  A mérkőzések videói: Prohászka János emléktorna - Dorog, 2014.02.08

 

Keresés

Időjárás

 

Névnapok

Tegnap: Ulrik
Ma: Emese, Sarolta
Holnap: Csaba
Holnapután: Apollónia